Blog

Uitnodiging voor jou persoonlijk!

En? Kom jij ook naar mijn 'meet & greet'. Je bent bij deze uitgenodigd om bij de Rumble Store de presentatie mee te maken van mijn nieuwe Ernesto Hoost Fight Gear product lijn. De website gaat een dag later online. Kom je ook? Hieronder kun je gerust reageren. 

Workshop in Calgary

Zo! Dinsdag terug gekomen van Galgary. Wat een méga stad. 
Ik ben daar een aantal dagen geweest om diverse trainingen te geven. Tevens gaf ik een workshop en daarna een meet & greet met de fans. 

Tijdens een ontbijtshow op TV had ik samen met Philip Ndugga een leuk interview en een kleine explosieve demonstratie. 

http://bit.ly/hoost_calgary

De komende dagen voorbereidingen treffen ivm de lancering van mijn eigen Ernesto Hoost Fight Gear . 30 november de lancering en 1 december de nieuwe website online.

Only Friends

Ik was door de man die Only Friends is begonnen, Dennis Gebbink, gevraagd om samen met o.a. Hesdy Gerges, Amir Zeyada, Denise Kielholtz en Marcello Adriaanz gevraagd om namens hun het Fight Right keurmerk in ontvangst te nemen. Het verhaal van Dennis Gebbink is best bijzonder. Zijn zoon werd te vroeg geboren en is daardoor lichamelijk gehandicapt geraakt. Voetbal werd al snel zijn passie dus besloot zijn vader met hem naar een gewone voetbalclub te gaan. Dit bleek toch een probleem te zijn omdat hij door zijn handicap er niet bij paste. Nadat hij voor de zoveelste keer was  teleurgesteld besloot vader Dennis in te grijpen en te kijken wat hij voor jongens als Myron, zijn zoon kon doen. Na jarenlang lobbyen en hard werken heeft dit uiteindelijk geresulteerd in Only Friends, een schitterende sportaccommodatie speciaal voor gehandicapte kinderen. Als je aankomt waan je je op een sportcomplex van één of andere professionele sportclub. Bij de entree alleen al is een heuse suppoost die eventueel de slagboom omhoog doet voor degenen die het complex niet zo gemakkelijk lopend kunnen betreden. Het clubgebouw is ronduit imposant. Er zijn verschillende zalen voor verschillende sporten. Er is een speciaal zwembad waar de gehandicapten onder begeleiding kunnen zwemmen. Een speciale zaal voor vechtsport en een grote zaalvoetbalhal die ook voor andere sporten is te gebruiken. Boven is er een grote kantine en er zijn grote liften waar de gehandicapte sporters gebruik van kunnen maken. Het geheel wordt geleid door Dennis met zijn broer Roy en een hele hoop vrijwilligers. Geweldig om te zien hoe mensen zich hiervoor met al hun ziel en zaligheid inzetten en dat onbetaald doen. Vaak zijn het ouders van de kinderen maar er zijn ook mensen die het vanuit hun hart met passie doen. Er zijn maar weinig betaalde krachten en de vrijwilligers zijn ook echt nodig om de boel draaiend te houden.

 

Meer foto's en het hele verhaal in de Ring Sports en op mijn Facebook pagina.

Een unieke photoshoot

Ik heb de afgelopen jaren nogal wat photoshoots meegemaakt, maar deze was er zeker een om te blijven herinneren. Bij K1 werd er altijd 20 minuten voor een photoshoot uitgetrokken, elk evenement weer. Echter afgelopen woensdag hadden we een photoshoot gepland voor Ernesto Hoost Fight Gear. Diverse foto’s voor de nieuwe website, kaarten, banners en foto’s voor diverse andere marketing doeleinden.

 

Geweldig team om mij heen van Essimo en fotograaf Michel van Zwieten. Mooie grote studio, lekker ontspannen sfeer en een broodje. We hebben ook enorme leuke foto’s met kids kunnen maken. We hebben straks in onze productlijn ook aan de kleintjes gedacht.

 

Wat een geweldige dag. Over een paar weken komt de eerst zending binnen van alle producten. En zijn we een opening aan het plannen.  Tijd en locatie volgen dus als alles rond is. Hou de blog en deze facebook pagina  in de gaten. 

 

Photoshoot

Hoost verrast Humberto Tan

Ik dacht eerst aan de titel ‘Hoost vs Tan’, maar voor je het weet staat dit in de boeken. Met een complete nieuwe Fight Gear op komst onder mijn eigen naam wil ik natuurlijk alleen maar de beste kwaliteit. Essimo en ikzelf zijn hier druk mee bezig om alles op tijd in Nederland te krijgen. Vergeet niet dat we al zo’n anderhalf jaar bezig zijn om dit te verwezenlijken. Naast samples, aanpassingen, nog meer aanpassingen, testen, testen, nog meer testen en materiaal keuze zijn het waanzinnige producten geworden. We hebben een kleine zending binnen en wow wat vet.

 

Brainstormend kwam ik op het idee dat de best geklede man van Nederland toch gewoon de beste ‘just perfect’ handschoenen moest hebben? Ik ben Humberto Tan in de wandelgangen wel eens tegen gekomen, maar heb zijn telefoonnummer niet zo maar. Zijn Personal Fight Trainer Robin Vader ken ik echter al jaren. Vader zit ook al jaren in het wereldje van K1 en martial arts. Hij geeft Jeet Kune Do trainingen en werkte o.a. met Gilbert Yvel en een aantal jaren voor Team Peter Aerts aan de Marketing kant. Je hebt vast een aantal keren een artikel over hem in de Ring Sports gelezen.

 

Een telefoontje en geregeld. Vader zat afgelopen maandag bij de live opnames van RTL Late Night, de talk show van Humberto Tan. Na afloop heeft hij uit mijn naam Humberto de nieuwste MMA handschoenen gegeven. Ze zijn vanaf 1 december te koop op diverse punten in het land. Humberto was aangenaam verrast. Trok direct zijn nieuwe MMA handschoenen aan en toonde deze direct aan Victor Reinier, Isa Hoes en vele anderen die op dat moment in de kleedkamer aanwezig waren. Geweldig gezicht om Humberto Tan in pak met een paar Mr. Perfect MMA handschoenen aan te zien. Ik hoop dat hij tijdens zijn trainingen met Vader er veel plezier van heeft.

 

Humberto heeft in ieder geval een leuke foto op zijn Twitter gezet.