Samenwerking met Essimo

Ik sta niet stil. Ik ben altijd van mening dat stilstaan ook daadwerkelijk achteruit gaan is. Wel is het zeer goed om heel even stil te staan om te zien welke weg je in moet slaan als je op een kruising komt. In de Ring Sports heb je kunnen lezen dat ik een contract heb getekend met Essimo. Contract klinkt een beetje koud en zakelijk, vandaar dat ik het graag een samenwerking noem. Het is al maanden geleden begonnen en zijn wij de juiste producten gaan uitzoeken voor Ernesto Hoost Fight Gear. Een complete productlijn voor de kickbokser en MMA vechter. 

 

Ernesto Hoost Fight Gear 

Ik wilde kwaliteit en dat heb ik gekregen ook. Niet zonder de letterlijk en figuurlijke slag of stoot. Samples die volgens onze wensen en specificaties gemaakt waren heb ik en een paar kenners uit onze sport getest. De producten die onze testen doorstaan hebben gingen door naar de volgende ronde. Weer testen, fine-tunen, aanpassen en weer testen. Ik wil tenslotte een kwalitatief goed merk in de markt zetten. Mijn gezicht en naam staat er op en dus MOET het een PERFECT product zijn. Natuurlijk is een bandage niet zo spannend, maar als het om de handschoenen en beschermers gaat, dan moet dit het beste van het beste zijn. Na maanden hard werken door Essimo is het dan zo ver. Het contract is getekend, de productie in volle gang en staat er dit jaar nog een productlijn voor de kickbokser en MMA vechter van hoge kwaliteit. Met gezonde ongeduld wachten we op de containers die binnen gaan komen. Dank je wel Jacqueline, Patrick en Peter (Essimo) voor de samenwerking, support en de expertise die we samen in de producten hebben gestopt.

 

JUST PERFECT 

In december zal de nieuwe webshop worden gelanceerd. Ook dat is een samenwerking met Essimo die voor mij nieuw is. Ik word op een leuke manier onder druk gezet om mijn blog, nieuwtjes en weetjes van achter de schermen met jullie te delen. Dus niet alleen hard trainen, maar je vind me geregeld achter mijn laptop of tik ik rustig er op los op mijn mobieltje.