Signeren

Een boksring in een boekhandel. Geen alledaagse gebeurtenis, maar voor Ernesto werd het geregeld. Zaterdag gaf hij samen met de schrijver van zijn biografie Jens Olde Kalter een kickboksdemonstratie bij Boekhandel Paagman in Den Haag. Daarna was een signeersessie van ‘De Kickbokser’ voor geïnteresseerden en fans.

 

Op 10 mei verscheen de biografie ‘De Kickbokser’. Jens Olde Kalter beschrijft daarin het leven van de viervoudig K1-winnaar. Zaterdag vertelden de schrijver en de kickbokser bij boekhandel Paagman over de totstandkoming van het boek.

,,Ik ben Jens veel verschuldigd voor het maken van dit boek’’, zei Hoost. ,,Ik had het zelf niet beter kunnen doen, ik ben er echt enorm trots op.’’

Daarna was het tijd voor actie. Voor de menigte een unieke kans om de K1-legende een keer in het echt te zien vechten. De kickbokser nam het in de ring op tegen de schrijver van zijn biografie. ,,Jens was tijdens het schrijver vaak lastig. Hij bleef maar doorvragen en doordrammen. In de ring heb ik hem teruggepakt. De trappen op zijn onderbenen waren wel raak’’, aldus Hoost met een knipoog.  

 

Geïnteresseerden en fans konden na afloop hun exemplaar van ‘De Kickbokser’ laten signeren. Ernesto nam uitgebreid de tijd voor persoonlijke teksten en een praatje.

,,Hartstikke leuk om te doen, de aandacht was groot. Ik heb best veel stille fans die ik normaal gesproken nooit ontmoet. Bijzonder om ze tijdens deze signeersessies eindelijk eens te spreken.’’ 

 

Donderdag 23 juni is een signeersessie in Sittard. Houd voor meer ontmoetingen met Ernesto deze website in de gaten.