Teleurstelling

DECEMBER РDe K1 is een grote teleurstelling  geworden. Ik had er veel van verwacht, maar heb dat niet kunnen waarmaken. Mijn voorbereiding was heel goed en ik voelde me lekker. De wedstrijd tegen Remy begon goed. De eerste ronde kon ik met goede stoot en trapacties makkelijk op mijn naam brengen.  De tweede ronde kwam Remy sterk terug en hoewel veel mensen mij die ronde ook gaven, zag ik die zelf als onbeslist. De derde ronde was Remy sterker, of beter gezegd, ik deed te weinig. Deze zag ik in het voordeel van mijn tegenstander. Toen een extra ronde. Het grootste deel van deze ronde werd duidelijk door mij gedomineerd. Ik scoorde veel meer. Mijn verbazing was dan ook groot toen de jury deze ronde aan Remy gaf. Naar mijn idee hebben ze hier de plank volledig misgeslagen. Steeds als ik de beelden terugzie, begrijp ik niet waarom die ronde naar Remy is gegaan. Hebben de leden naar een andere wedstrijd gekeken? Moest Remy van mij winnen, koste wat kost?

Remy won uiteindelijk het toernooi. De vijfde K1titel waar ik zo op gehoopt had, heb ik niet kunnen halen. Ik heb wel officieel protest ingediend bij de organisatie. Ik weet niet wat de organisatie doet, maar ben echt zwaar teleurgesteld. Mijn titel krijg ik er niet mee. Ik neem een time-out en ga me voorbereiden op volgend jaar.

Alle fans die op mijn site reageren of op een andere manier, hartelijk bedankt. Dit waardeer ik enorm en het sterkt me om door te gaan. Volgend jaar kunnen jullie zekere weer van mij verwachten.