Hoost verrast Humberto Tan

Ik dacht eerst aan de titel ‘Hoost vs Tan’, maar voor je het weet staat dit in de boeken. Met een complete nieuwe Fight Gear op komst onder mijn eigen naam wil ik natuurlijk alleen maar de beste kwaliteit. Essimo en ikzelf zijn hier druk mee bezig om alles op tijd in Nederland te krijgen. Vergeet niet dat we al zo’n anderhalf jaar bezig zijn om dit te verwezenlijken. Naast samples, aanpassingen, nog meer aanpassingen, testen, testen, nog meer testen en materiaal keuze zijn het waanzinnige producten geworden. We hebben een kleine zending binnen en wow wat vet.

 

Brainstormend kwam ik op het idee dat de best geklede man van Nederland toch gewoon de beste ‘just perfect’ handschoenen moest hebben? Ik ben Humberto Tan in de wandelgangen wel eens tegen gekomen, maar heb zijn telefoonnummer niet zo maar. Zijn Personal Fight Trainer Robin Vader ken ik echter al jaren. Vader zit ook al jaren in het wereldje van K1 en martial arts. Hij geeft Jeet Kune Do trainingen en werkte o.a. met Gilbert Yvel en een aantal jaren voor Team Peter Aerts aan de Marketing kant. Je hebt vast een aantal keren een artikel over hem in de Ring Sports gelezen.

 

Een telefoontje en geregeld. Vader zat afgelopen maandag bij de live opnames van RTL Late Night, de talk show van Humberto Tan. Na afloop heeft hij uit mijn naam Humberto de nieuwste MMA handschoenen gegeven. Ze zijn vanaf 1 december te koop op diverse punten in het land. Humberto was aangenaam verrast. Trok direct zijn nieuwe MMA handschoenen aan en toonde deze direct aan Victor Reinier, Isa Hoes en vele anderen die op dat moment in de kleedkamer aanwezig waren. Geweldig gezicht om Humberto Tan in pak met een paar Mr. Perfect MMA handschoenen aan te zien. Ik hoop dat hij tijdens zijn trainingen met Vader er veel plezier van heeft.