The old versus the new champ

APRIL – De wedstrijd van 27 maart die ik tegen Remy zou vechten, liep voor mij uit op een frustrerende gebeurtenis. Ik won wel, maar niet van Remy die zich met allerlei blessures had afgemeld. Ik won van Xhavit Bajrami, waar ik al twee keer eerder tegenover stond en die nooit een poging doet om een wedstrijd te winnen. Hij overleeft alleen maar en probeert de laatste halve minuut een ko te forceren. In de eerste ronde deed ik eigenlijk al genoeg om hem te verslaan. De rest van het gevecht liep redelijk gelijk op en hij nam weinig risico om me echt te willen verslaan. Totdat hij uit zijn hoek het sein kreeg dat de laatste halve minuut was ingegaan. Toen wilde hij het nog wel even proberen. Ja hij dacht zeker dat ik gek was. Niet dus. Ik won de punten simpel op punten.

Op de tv in Japan lieten ze slechts flitsen van de wedstrijd zien. Op zich te begrijpen, aan de andere kant toont het van weinig respect naar mij toe. En naar het publiek dat mij als viervoudig kampioen wil zien optreden. Blijkbaar heb ik nog niet genoeg laten zien in mijn carrière.

Jammer dat het zo is gelopen. Ik had me helemaal op Remy ingesteld. Ik had zin om daar een spektakelstuk van te maken. Het idee was goed: the old champ versus the new champ. Hopelijk krijg ik deze kans zo snel mogelijk.