Workshop in Almere

Ik geef nog geregeld lezingen en workshops. Met de belofte om mijn website en vooral mijn nieuws weer up-to-date te houden even snel een klein berichtje.

 

Waar en hoe je kaarten kan bestellen laat ik snel weten. Echter 1 december 2013 geef ik overdag een leuke Kickboks-workshop in Top Sportcentrum Almere. Dit tijdens het Top Martial Arts Gala dat een jaarlijks terugkerende kracht en vechtsportbeurs is waarbij verschillende betaalde en gratis seminars worden gegeven.

 

Die dag zullen ook Taekwondo toppers Dennis Bekker en Tommy Mollet een workshop geven, daarna zal ik mijn inzichten delen tijdens de  kickboks-workshop!  Blijf dus even deze site en blog volgen voor de komende flyer en waar je de kaarten kan bestellen. Ik zie je dan. 



Reacties




Reageer op dit artikel: