Walk your talk
Walk your talk

Nou wil ik niet als een zielige ouwe kerel overkomen, maar de laatste tijd bereiken bepaalde verhalen over mezelf mij steeds vaker. Ik moet erbij zeggen dat positieve verhalen, zeker wereldwijd, nog steeds overheersen. Maar binnen de nationale landsgrens schijnen in ieder geval vechters van mij te vinden dat ik maar een puntenpikker was. “Laat maar lullen, het is vast jaloezie”, zullen veel mensen denken en zeggen.

 

Aan de ene kant denk ik dat ook wel. Aan de andere kant vind ik het vervelend, en kan ik er slecht tegen. Terug in de geschiedenis won ik mijn eerste vier wedstrijden allemaal voortijdig. Na vier wedstrijden meteen naar de B-klasse waar de tegenstanders beter waren en de wedstrijden langer koos ik voor zekerheid. Liever mijn wedstrijden “save” winnen dan teveel gas geven en in de vierde ronde uitgeblust zijn. In de A-klasse kwam het k.o. gevoel weer terug en won ik heel veel wedstrijden voortijdig. Toen ik bij de eerste K-1 GP uiteindelijk in de finale van Branco verloor doordat ik teveel met mijn blessures bezig was besloot ik anders te gaan vechten. Op save, met goede technieken dus zo aantrekkelijk mogelijk en loeren op een mogelijkheid om een k.o. te forceren. Als dit niet zou lukken dan maar op punten winnen. Uiteindelijk heeft die strategie me heel veel overwinningen en titels opgeleverd. En soms was daar dan ook een saaie zakelijke wedstrijd tussen. Een wedstrijd waar ik het niet aandurfde om teveel risico te lopen en die ik dan op punten won. Ik vond het een goede tactiek. Maar ondertussen zijn er een aantal vechters die dus vinden dat ik alleen maar op punten probeerde te winnen. Ik heb het ook wel eens rechtstreeks gehoord. Ik ben in mijn carrière 4 keer k.o. gegaan. 4 keer teveel, al is het natuurlijk niet veel vergeleken met de  68 k.o.’s  die ik in 98 gewonnen wedstijden heb gemaakt. Het stomme is dat wanneer je iemand knockout slaat je daar zo intens van kan genieten terwijl als het jou gebeurt je jezelf op dat moment de zieligste mens op aarde vind. Zo zag ik het in ieder geval.

 

Er zijn vechters die altijd voor de kill gaan. Dan gebeurt het wel eens dat je zelf onderuit gaat. Het publiek heeft, terecht, vaak respect voor dit soort vechters. Vechters die er alles aan doen om een k.o. te forceren en de risico’s voor lief nemen. Ik kan daar ook van genieten. Het is leuk om naar te kijken en uiteindelijk zijn het niet mijn hersencellen die eruit worden geramd. Want toegegeven, ik ben een beetje vergeetachtig, en of dat helemaal alleen door mijn sport komt durf ik niet te zeggen,  zelf denk ik het niet. Mijn hoofd heeft  in 32 jaar kickboksen voldoende te verduren gehad. Maar ik ben wel blij dat ik in al die jaren in staat ben gebleven om normaal te blijven praten en me te concentreren en dan vind ik dat ik het goed heb gedaan. De studies die ik in de loop van de jaren heb gedaan zullen niet negatief hebben uitgepakt. Als ik er nu verder over nadenk moet ik de haters maar laten praten, het is altijd makkelijker om over iemand te praten en veel kan ik er niet aan doen.Reacties

Cedric! Thanks for coming to the praonetetisn. I meant to say hello to you but you must have left right after I finished. Hope all is well. Take care.
14-11-2015 03:19 | 3a4xt7Wr
I actually asked a psgoonteloliat how fast a Brachiosaurus could run if it had to get to a fire. The answer I got was that he probably couldn't run at all, and like an elephant just did a fast walk of about 12 miles per hour. Even at that speed the guys riding on top would have to hold on for dear life!
14-11-2015 12:15 | Rkl2CfrEB9
Dale Carnegie would be proud of this man. I've listened to Dale's audio CD, I've read Covey book and if you cmonibe both of the information in one place, you end up with Ernesto. This guy really gets you going. I have a clean engine and my gears are running perfectly!Brenda http://hrlqdrbiarl.com [url=http://khtekdfpz.com]khtekdfpz[/url] [link=http://dkkeofpv.com]dkkeofpv[/link]
20-11-2015 12:48 | 1F7Jzc8XnDdU
als de games altijd heel erg goed vepekron hoef je je formule niet echt te veranderen street fighter is wat het is( met een beat um up game ken je nou niet heel erg veel kanten op he ) .. maar om te zeggen dat het slecht is dat kan echt niet ..ben het er wel mee eens dat ik ook waarschijnlijk voor MK ga ..maar dat is meer omdat ik van zieke games hou []
22-11-2015 20:33 | Y6HFxqnJ
Basically, use high quality hair pdtcuros, invest in your health (healthy diet, reasonable exercise, adequate protein intake, spend some time on fresh air in the light of the sun, just be sure to protect your hair and skin from potential harmful effects of sun exposure), invest in a good hair cut, and avoid by all means to treat your hair chemically. Use adequate hair brushes and combs, do not comb wet hair, do not traumatize your hair when drying it and be patient, it takes some time to see the results. http://tlarztubdb.com [url=http://pwfwsnn.com]pwfwsnn[/url] [link=http://arygjyp.com]arygjyp[/link]
24-11-2015 07:23 | UzCaMM2v6ywNReageer op dit artikel: